-Info Magic Evolution
-Info Compact
-Tillbehör

STEAMAX - FÖR ELEGANT FÖR ATT STÄLLAS UNDAN

Den kommer garanterat fånga din uppmärksamhet. Men bakom dess runda linjer och eleganta utförande hittar du en otroligt effektfull ångstation, med en av världens minsta ånggeneratorer. Dess design och teknik har gett Steamax många priser. Kort sagt - det är en allround vinnare: superb elegans och såklart LauraStar kvalitét.

LauraStars eleganta design och funktionella detaljer gör ångstationen det mest moderna i sitt slag. Ångstationen är liten och praktisk och erbjuder en stor kapacitet med en rostfri vattentank och ett kraftfullt ångtryck.

-LauraStar steamax ångstation byggs med kvalitet i minsta detalj, strykjärnets handtag är utformat i ny design och med ett värmeavvisande material.

-Den nya ångknappen är utformad både för höger och vänsterhänta.

-Justerbar ånga! Genom att vrida på en knapp kan du kan reglera hur mycket ånga du behöver vid olika tillfällen.

-Med teflonplattan som lätt sätts på strykjärnet undviker du att få fula blanka märken och låter dig stryka även de mest ömtåliga textilier. Även vid tryck på T-shirts och syntetiska textilier finns ingen risk för att det ska klibba eller smälta.

-Ångan är uppvärmd två gånger för att ge dubbel volym när den kommer ut ur strykjärnet. Som resultat penetrerar ångan djupt in i textilierna och mjukar upp fibrerna utan att fukta tyget.

-Omedelbar uppfräschning utan att ta fram strykbordet! Tack vare den kraftiga ångan kan du stryka och fräscha upp dina kläder genom att stryka vertikalt. Häng upp kavajen eller skjortan på en galge och stryk vertikalt med strykjärnet.

-Optimal ångspridning! Precis som på de strykjärn som profssen använder, sprider stryksulan ångan jämt och stadigt. Den optimala ångspridningen kommer till genom ånghål över hela stryksulans vidd. På så sätt får du ett jämt och perfekt resultat.

Med LauraStar Steamax kan alla få ett professionellt resultat varje gång.

STEAMAX - TEKNISKA DATA
Energiförbrukning: ånggenerator 1,0 kw
Ånggenerator: 0,8 kw
Ångtryck: 3,5 bar
Vattenkapacitet för 1,5 timmes strykning: 0,8 L
Strömstyrka: 220-240 v
Mått: ihopvikt 23,5x33x25
Stålhålsbord finns som tillbehör - Ja
Vikt strykjärn: 1,3 kg
Aluminiumbotten som ger en jämnare värme - Ja
Samma termostatinställning till alla material - Ja
Optimalt ångflöde (9 cm) - Ja
Säkerhetsskydd vid överhättning: 4 st
Totalvikt: 5,4 kg
Ångtemperaturen 160 grader ger torrånga - Ja
Garnti/Garanti proffs: 12/24 mån